REGIOVOETBALMAGAZINE

GEMAAKT VOOR LIEFHEBBERS

Iedere week voorspellen de hoofdtrainers in het verzorgingsgebied van REGIOVOETBALmAGAZINE van een vijftal wedstrijden in het amateurvoetbal de uitslag.

een goed voorspelde uitslag levert vijf punten op, een goed voorspelde toto-uitslag is goed voor drie punten.

aan het eind van het seizoen is er een trainer die het meest verstand van voetbal heeft, dan wel de meest gelukkige hand van gokken heeft of een combinatie van beide. Hij vergaart eeuwige roem en wint een door nederlandsestreekwijnen.nl samengesteld wijnpakket dat bestaat uit zes smaakvolle wijnen.

nederlandsestreekwijnen.nl stelt ook een fles wijn (rood, wit of rosé) naar keuze beschikbaar voor iedere winnaar na iedere vierde speelronde. 

Door het weer werden twee van de vijf te voorspellen wedstrijden afgelast. De voorspellingen van die twee wedstrijden blijven staan. Maar liefst tweeëntwintig trainers behaalden negen punten en zijn vooralsnog de winnaar van de zestiende speelronde. In de stand om de derde periode gaat Rinaldo Isselt (De Kennemers vr) aan de leiding. Als de twee afgelaste wedstrijden van vorige week en dievan deze competitieronde zijn ingehaald, is het duidelijk of Isselt ook daadwerkelijk de winnaar is van de derde periode. Miquel Tjong-a-Hung (SVW'27 zat) blijft koploper. Voor de stand klik hier

© Copyright REGIOVOETBALMAGAZINE